Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Закупівля продуктів для ресторану

Закупівля продуктів для ресторануПланується для ресторану закупівля продуктів і Ви хотіли б знайти надійного для постійної співпраці постачальника? Ми пропонуємо Вам великий асортимент завжди свіжої харчової продукції та оптимальні умови. Термінів поставок ніколи ми не затримуємо і співпрацюючи з нами, Ви завжди будете отримувати товар вчасно. В якості нашого товару вже переконалося безліч завжди вдячних клієнтів.

Закупівля продуктів для ресторану
повинна здійснюватися тільки у постачальників з сертифікованими товарами. Подбайте про якість кожного інгредієнта для важливих страв і замовте свіжі овочі, фрукти в нашій компанії. Наша продукція має відмінний смак і гарний зовнішній вигляд, часто використовують її також і в сервіровці столів. До закупівлі для ресторану продуктів завжди важливо підходити насправді відповідально. Ми дбаємо про комфорт і вигоди від співпраці для кожного клієнта, тому до всіх у нас персоналізований підхід. На складах у нас якісні товари стабільно є в наявності, і ми здатні забезпечити ними будь-яку ресторанну мережу. Звертайтеся з питань закупівлі продуктів для ресторанів до нас і Вам будуть запропоновані найоптимальніші рішення. Переконайтеся сьогодні в перевагах нашого сервісу, і Ви назавжди вирішите проблему з поставками для власного ресторану важливої ​​продукції. Ми поважаємо Вашу довіру і якість, терміни зберігання запропонованих товарів у нас під найсуворішим контролем.

Цікавить закупівля продуктів для ресторану? Зверніться в нашу компанію і для Вашої ресторанної мережі буде надана найкраща за якістю продукція.


Отримати консультацію, щодо закупівлі для ресторану продуктів можна у нас по телефону в контактній інформації. Ми уважні до потреб клієнтів і хочемо для Вас запропонувати насправді ідеальні умови співпраці. Зв'яжіться з нами і всі умови поставок ми обговоримо в індивідуальному ключі.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой