Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Замовити продукти для ресторану

Замовити продукти для ресторануПотрібно для ресторану продукти замовити, і Ви шукаєте сумлінного постачальника з оптимальними умовами для частих поставок? У нас представлений широкий вибір овочів і фруктів, вони завжди свіжі і мають чудові смакові властивості. Замовляйте необхідну продукцію сьогодні і її якість спонукатиме Вас звертатися за нею виключно в нашу компанію на постійній основі.

Замовити продукти для ресторану сертифіковані можна в будь-який час у нас, всі товари наші стабільно присутні в наявності і готові для доставки покупцеві. З нашою продукцією Ви зможете приготувати вишуканого смаку страви, зовнішній вигляд овочів і фруктів відмінно підходить і для використання їх в сервіровці. Продукти для ресторану замовити у нас можна за оптимальною ціною, ми відкриті для інтересів і потреб кожного замовника. Терміни поставок від нашої компанії затримуватися ніколи не будуть, ми невпинно контролюємо якість усього товару. Зважтеся для ресторану продукти замовити у перевіреної компанії і Вам за якість готових страв переживати не доведеться. У нас хороший товар представлений в великих обсягах, і ми здатні сьогодні забезпечити фруктами і овочами будь-яку ресторанну мережу. З нами Вам співпрацювати буде просто і в багатьох відносинах вигідно, прийміть рішення в цьому переконатися вже сьогодні. Ми цінуємо Вашу довіру і готові розглянути для постійної співпраці також і індивідуальні умови.

Хочете хороші замовити продукти для ресторану? Наша компанія пропонує їх в широкому асортименті і за прийнятними розцінками.


Для ресторану замовити продукти можна, набравши телефон з контактної інформації на сайті. У консультації по асортименту фруктів і овочів ми замовникам ніколи не відмовляємо, наш персонал з радістю допоможе вибрати найкращі сорти. Почніть використовувати для страв в своєму закладі вже зараз тільки найкращі інгредієнти.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой