Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Фрукти під замовлення

Фрукти під замовленняЛюдина не може довго прожити без їжі. Тому ми регулярно вживаємо в свій раціон різну їжу. Деякі її варіанти можуть нести шкоду здоров'ю і краще знизити кількість і частоту їх вживання. А деякі дуже корисні і цінні. Останні мають сильний позитивний вплив на розвиток і стан людського організму. Рекомендуємо Вам фрукти під замовлення. Вони являють собою соковиті плоди дерева або чагарнику. Вони є важливою складовою їжі не тільки людини, але і тварин.
Будь-який фрукт, під замовлення який можна придбати у нас, виділяється якимись своїми особливостями і має певний вплив на здоров'я людини. Кожен з них певним чином вирощується в конкретний час року.
Під замовлення фрукти можна купити для різних цілей. Так Ви зможете зробити собі приємно і подбати про своє самопочуття. Також це відмінний спосіб здивувати близьку людину, забезпечивши її надовго вітамінами.

Якщо Вам потрібні свіжі фрукти під замовлення, тоді пропонуємо Вам скористатися послугами нашої компанії «Дари Природи». У нас Ви зможете придбати різні продукти харчування з повною впевненістю в їх високій якості. Ми забезпечимо Вам високий рівень сервісу і вигідні умови співпраці.


За допомогою регулярного вживання фруктів, під замовлення які представлені в нашій компанії, Ви підвищите свій імунітет, поліпшите своє самопочуття і фізичний стан.
Завдяки свіжим і якісним фруктам під замовлення, під час застуди можна прискорити процес одужання. Вони мають дуже сильний вплив на людський організм, тому не варто забувати їх регулярно вживати.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой