Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Овочі та фрукти замовлення

У Києві зробити на овочі та фрукти замовлення можна без особливих складнощів, якщо Ви звернетеся за цим в нашу компанію, адже ми професійно займаємося поставками продуктів харчування. Причому у нас є як свіжі продукти, так і морожені або навіть приготовані. Наприклад, у нас також можна знайти цілий ряд солінь, які особливо популярні серед власників кафе і ресторанів.
У нас фрукти і овочі на замовлення представлені десятками різними продуктами, і наш асортимент постійно розширюється. Тому сьогодні у нас можна знайти практично будь-які доступні овочі або фрукти під замовлення, а крім цього у нас також є гриби, ягоди і навіть мед. І все це буде дійсно зручно купити для підприємств, що займаються виробництвом продуктів харчування або їх поставками.

Якщо Вам потрібні овочі та фрукти, замовлення можна зробити просто по телефону, повідомивши нашим співробітникам точний перелік всіх обраних товарів, їх кількість і Вашу адресу. А також у нас є пропозиція по регулярним отправкам продуктів харчування, ніж часто користуються ресторани і кафе.

Наша основна перевага перед конкурентами - це те, що ми можемо виконати замовлення на овочі та фрукти буквально в той же день, або надішлемо Вам усі товари точно в термін, якщо Вам вони потрібні в певний час.
У нас на сайті Ви можете знайти повний список всіх доступних продуктів, а також всі сертифікати якості, але для того, щоб у нас замовлення на овочі або фрукти зробити, Вам потрібно зателефонувати нам або просто замовити зворотний дзвінок, і наші співробітники передзвонять Вам самостійно. Причому ми регулярно стежимо за надходженням заявок, тому їх обробка здійснюється дуже швидко.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой