Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Замовлення овочів

Замовлення овочівЛюдина регулярно вживає в своєму раціоні широке розмаїття продуктів харчування. Без них вона би не могла здійснювати нормальну життєдіяльність і довго не прожила б. Їжа допомагає нам підтримувати своє здоров'я, гарне самопочуття. Вона бере участь у розвитку людського організму і є джерелом багатьох важливих і цінних елементів. Овочі, замовлення яких можна здійснити у нас, є найбільш часто вживаними продуктами. Їх з упевненістю можна назвати важливою частиною людського раціону.
Замовлення овочів в нашій компанії можна здійснювати для абсолютно різних цілей. Ми співпрацюємо з багатьма закладами громадського харчування, різними установами, організаціями, школами, лікарнями і так далі.
Також овочів замовлення роблять і приватні особи, для вживання їх дома або для приготування шикарної вечері, розрахованої на велику кількість гостей. У нас представлений широкий вибір продуктів, які можна придбати в будь-який зручний час.

Якщо Вас цікавить вигідне замовлення овочів, які володіють високою якістю і незабутнім смаком, тоді Вам потрібно звернутися до нас. Компанія «Дари Природи» реалізує свіжі продукти, які пройшли неодноразову перевірку на якість.


Будь-який овоч, замовлення якого можна зробити у нас, містить в собі певну кількість різних корисних елементів. Тому ці важливі продукти харчування потрібно вживати регулярно.
У нашій компанії Ви зможете замовити овочі на найвигідніших і приємних умовах. Співпраця з нами має багато переваг, які зможуть Вас здивувати. На нас завжди можна покластися, адже ми ніколи не зриваємо терміни і не підводимо своїх клієнтів.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой