Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Доставка свіжих фруктів


Доставка свіжих фруктівРаціон людини дуже різноманітний. Кожен з Вас віддає перевагу тим чи іншим продуктам харчування і стравам на їх основі. Смаки в їжі у кожного індивідуальні. Але важко зустріти людину, яка б не любила свіжі фрукти. Доставку їх можна замовити на будь-яку адресу. Вони володіють приємним і легким смаком, яким складно сповна насолодитися.

Доставка свіжих фруктів включає в себе широке розмаїття продуктів. Крім насиченого смаку вони несуть велику цінність для здоров'я людини. До їх складу входить велика кількість вітамінів і корисних речовин, які позитивно впливають на стан людини в цілому.

А регулярне вживання свіжих фруктів, доставку яких пропонує наша компанія, зможе підвищити імунітет і зміцнити здоров'я. Недостатнє їх вживання може спричинити нестачу вітамінів в організмі, що може привести до появи різних захворювань.

Якщо Вас цікавить оперативна доставка свіжих фруктів, тоді замовити її Ви зможете в нашій компанії «Дари Природи». Ми з радістю станемо для Вас постачальником, на надійність, відповідальність і чесність якого завжди можна покластися. Ми здійснюємо свої послуги в строго домовлений термін і ніколи не підводимо своїх клієнтів.

Доставку свіжих фруктів замовляють багато закладів громадського харчування, різні підприємства, установи та приватні особи. Наша продукція завжди володіє високою якістю, приємним смаком і свіжістю. Тому нас вибирає більшість.

Під час доставки свіжих фруктів або будь-якої іншої продукції ми стежимо за тим, щоб вони не зіпсувалися і максимально зберегли свої смакові і зовнішні властивості.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой