Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Продукти для Хорека


Продукти для ХорекаХорека, продукти для якої пропонує наша компанія, відома не тільки на території України, а й за її межами. Цей термін широко використовується і означає сегмент сфери послуг в індустрії гостинності та громадського харчування.

На сьогоднішній день на українському ринку існує величезна кількість готелів, ресторанів і багатьох інших закладів для відпочинку. Вони надають на високому рівні свої послуги і піклуються про те, щоб кожен їхній гість залишився задоволений своїм вибором. Продукти для Хорека зможуть допомогти цього домогтися. Вони володіють високою якістю, приємним запахом, незабутнім смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Тому кожен покупець, який віддасть їм свою перевагу, гарантовано не пошкодує про свій вибір.

До продуктів для Хорека висуваються особливі вимоги, яких суворо потрібно дотримуватися. Зараз не так легко знайти на ринку дійсно свіжі та якісні продукти харчування, які не володіли б різними добавками і небезпечними для людини елементами.

Якщо Вам потрібні продукти для Хорека, тоді рекомендуємо їх придбати в нашій компанії «Дари Природи». Ми надаємо послуги постачальника, який ніколи не зриває терміни і відповідально виконує свою роботу.

Для Хорека продукти які ми Вам пропонуємо, точно зможуть звернути на себе не тільки Вашу увагу, але і увагу Ваших клієнтів.

Співпраця з нами володіє багатьма привілеями, які допоможуть Вам знизити передбачувані витрати. У нас Ви зможете придбати продукти харчування для Хорека на досить вигідних умовах. Ціновий сегмент продукції який діє в нашій компанії максимально доступний.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой