Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Ресторан купить продукти

Ресторан купить продуктиШукаєте надійного постачальника овочів і фруктів, Ваш ресторан продукти купить на вигідних умовах? Ми пропонуємо великий асортимент якісної продукції і можемо поставляти Вам необхідну на постійній основі. Наша компанія ніколи не зриває термінів і запропоновані овочі, фрукти у нас завжди свіжі. Замовте у нас високоякісну продукцію сьогодні і Ви вирішите звертатися за нею регулярно.

«Ресторан купить продукти» - таких оголошень на просторах інтернету сьогодні насправді безліч, адже знайти сумлінного постачальника не завжди просто. У нас до співпраці з кожним закладом підхід персональний і ми хочемо, щоб співпраця з нами була для Вас вигідною і комфортною. Купуйте продукти для ресторану від нашої компанії і переконайтеся в їх високій якості самі, товари з нашого асортименту сертифіковані і отримані від хороших виробників. У різних товарах з асортименту дефіциту не спостерігається у нас і тому можемо ми забезпечити ними ресторанну мережу будь-якого розміру. Купіть в ресторан продукти у нас і Ви зможете використовувати кращі інгредієнти для важливих страв. Наш товар не тільки володіє відмінним смаком, він також чудово виглядає і тому підходить для сервірування столу. Співпрацюючи з відповідальним постачальником, Ви завжди в якості товару і стабільній його наявності будете впевнені. Звертайтеся до нас і Вам більше не доведеться для замовлень свіжої продукції шукати кожен раз нових постачальників.

Все ще залишаєте оголошення: «Ресторан купить продукти»? Ознайомтеся прямо зараз з нашою пропозицією, умови поставок у нас найвигідніші.

Купуйте продукти в ресторан, звернувшись до нас по телефону в контактах. Ми Вас за асортиментом продукції проконсультуємо і на важливі питання грамотно відповімо. З нами Вам буде просто і зручно співпрацювати, в якості продуктів наших безліч задоволених клієнтів вже переконалося.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой