Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Продукти для ресторану оптом

Продукти для ресторану оптомПотрібно для ресторану продукти оптом замовити, і Ви в пошуках надійного постачальника з вигідними умовами для постійної співпраці? Наша компанія пропонує Вам оптимальні умови для замовлення фруктів і овочів, вони завжди на складі свіжі і якісні присутні в наявності. Наші обсяги продукції дозволять будь-яку ресторанну мережу забезпечити, довіртеся нам сьогодні і ми Вас ніколи не підведемо.

Продукти для ресторану оптом важливо замовляти сертифіковані, отримані строго від перевірених виробників. Співпрацюючи з нами, за якість продукції Ви зможете не переживати. Представлені у нас фрукти і овочі мають гарний і смак, і зовнішній вигляд. Замовте для ресторану оптом продукти і Ви зможете їх використовувати навіть для сервірування столів у власному закладі. Ми стежимо за термінами придатності продуктів і невпинно контролюємо їх якість. Переконайтеся самі в зручності нашого сервісу і з покупкою продуктів для ресторану оптом проблем у Вас більше не виникатиме. Ми розглядаємо індивідуальні умови для роботи з кожним клієнтом і ми зацікавлені зробити для кожного співпрацю з нами вигідною і зручною. Не зволікайте із замовленням фруктів і овочів для важливих страв в своєму ресторані і звертайтеся до надійного постачальника за хорошою продукцією. У нас завжди оперативна доставка і демократичні розцінки на весь асортимент.

Необхідні продукти для ресторану оптом? Замовляйте фрукти, овочі і мед у нас за лояльними цінами і якість їх Вас не розчарує.


З'явилися труднощі з вибором продуктів для ресторану оптом і Ви хотіли б для консультування зв'язатися з компетентними фахівцями? Ми чекаємо дзвінків за номером на сайті і будемо раді допомогти з вибором і замовленням потрібних товарів. У нас насправді високо цінують довіру кожного і умови на покупки в фірмі адекватні.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой