Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Доставка в ресторан

У столиці свої двері для гостей відкривають багато закладів громадського харчування, які відрізняються пропонованими послугами, кухнею, атмосферою і багатьма іншими факторами. Найперше, що важливо для будь-якого гостя — щоб його смачно погодували. Якщо він не задовольнить цю потребу, він більше не повернеться в такий заклад.
Ми пропонуємо Вам доставку в ресторан продуктів харчування, за рахунок яких Ваш шеф-кухар зможе радувати гостей смачними і вишуканими стравами.
Доставка в ресторан буде здійснюватися строго в домовлені терміни. Ми ніколи не зриваємо термінів і не затримуємо замовлення. Тому ми станемо для Вас надійним постачальником, на якого дійсно можна покластися.
Завдяки регулярній доставці в ресторан, на Вашій кухні завжди буде вистачати всіх необхідних продуктів. Тому Ви зможете успішно реалізовувати свої послуги і радувати гостей своєю теплою гостинністю. А якщо трапилося так, що замовлені продукти харчування закінчилися раніше запланованого, то ми доставляємо ще.

Якщо Вас цікавить швидка і надійна доставка в ресторан продуктів харчування, тоді набирайте наш номер телефону. Компанія «Дари Природи» дає гарантію на якість своїх продуктів, які завжди свіжі і смачні. Переконайтеся в цьому особисто, вибравши нас для співробітництва.


За допомогою нашої доставки в ресторан, Ваші відвідувачі завжди будуть задоволені якістю страв і їх смаком. Ми подбаємо про те, щоб співпраця з нами була приємною та вигідною.
Замовляйте в свій ресторан доставку продуктів харчування, якість яких ми перевіряємо особисто. Контактні дані за якими з нами можна зв'язатися є на сайті.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой