Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Доставка в їдальні

Шукаєте перевірені компанії, які займаються доставкою в їдальні фруктів і овочів? Ми пропонуємо завжди свіжий товар і вигідні умови поставок, на сайті представлений досить широкий асортимент. Терміни поставок у нас не зриваються, а якість продукції підтверджена сертифікатами. Замовте хорошу продукцію для свого суспільного закладу сьогодні і самі переконайтеся в її якості.

Доставка в їдальні
здійснюється оперативно, ми для постійного партнерства розглядаємо завжди індивідуальні умови. Якість кожної партії продуктів у нас перед відправкою контролюється, ми цінуємо вибір і довіру замовників. Наші фрукти і овочі не тільки мають відмінний смак, вони й чудово виглядають. Їх можна використовувати для сервірування столу і прикрашання блюд. Доставку в їдальню замовити можна в зручний час, у нас є також мед і соління. Великим попитом в компанії користуються і свіжоморожені фрукти, овочі. Ми відкриті для потреб замовників і постійно оновлюємо асортимент якісною продукцією. У нас Ви можете в їдальню доставки замовити по оптимальному графіку. Велика кількість вдячних клієнтів вже переконалася в вигодах співпраці з нами, і ми впевнені, що Вас теж не зможемо розчарувати. Звертайтеся до нас прямо зараз, і ми обговоримо всі умови для подальшої співпраці. Ми будемо раді працювати з освітніми та громадськими установами, кафе, готелями і ресторанами.

Цікавить оперативна доставка в їдальні? Наша компанія пропонує вигідні умови і помірні розцінки на продукти.


З питань доставки в їдальню Ви можете звернутися до нас за контактним номером на сайті. Ми відповімо на будь-які, пов'язані з продуктами і сервісом, питання. Наша команда зацікавлена ​​запропонувати найкомфортніші умови співпраці, у нас завжди уважні до інтересів кожного оптового покупця.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой