Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Фрукти в офіс

Фрукти в офісСьогодні пропозиція замовити фрукти в офіс можна знайти за все у кількох спеціалізованих компаній, які займаються поставками продуктів харчування. І наша компанія входить в їх число, тому у нас Ви можете отримати регулярні або разові поставки продуктів харчування, в залежності від того, які саме товари Вам потрібні.
Для того, щоб в офіс купити фрукти, Вам слід зв'язатися з нашими співробітниками в доступний Вам спосіб, після чого повідомити їм назву обраних товарів, адреса і дату поставки, а наші співробітники оформлять замовлення і відправлять їх точно в строк. А так, як ми готові запропонувати клієнтам не тільки фрукти в офіс, але і безліч інших продуктів харчування, то деякі замовники відразу роблять у нас великі замовлення.

Ми пропонуємо купити фрукти в офіс в будь-якому необхідній кількості, а серед товарів у нас знайдуться як стандартні яблука або банани, так і більш рідкісні пропозиції, наприклад, ананаси, манго, персики і навіть кокоси. Тому у нас Ви можете знайти і купити практично будь-який фрукт.

В офіс фрукти можна купити не тільки у нас, але і у декількох інших компаній, тому ми намагаємося якісно виділятися на тлі конкурентів, і нам це вдається, адже наша цінова політика є однією з найбільш доступних в столиці. А список наших товарів постійно розширюється, тому сьогодні у нас можна знайти як свіжі фрукти та овочі, так і цілий розділ з соліннями, які популярні на будь-яких застіллях.
Найбільш частим пропозицією серед фруктів в офіси є цитрусові, а також банани, які присутні на практично будь-якому банкеті. Але ми не обмежуємося лише цими пропозиціями, тому Ви знайдете у нас і безліч інших популярних видів фруктів.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой