Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Овочі в офіс

Овочі в офісПропозиція замовити овочі в офіс сьогодні досить популярно, так як будь-який банкет або урочисте заходи, що супроводжується накриттям столу, можна відмінно доповнити свіжими продуктами. Але на жаль, лише кілька компаній в Києві пропонують такі послуги, а ще менше мають доступні розцінки, тому ми рекомендуємо Вам ретельно вибирати постачальника.
Наша компанія займається поставками різних продуктів харчування, серед яких є як готові до вживання, так і сирі варіанти. І у нас в тому числі Ви можете овочі в офіси, додому або ресторани закуповувати, а нашими послугами користуються як приватні клієнти, так і представники сфери харчування, які зацікавлені в надійного постачальника. А для того, щоб переконатися в якості що поставляються овочів в офіси, Ви можете подивитися на нашому сайті всі відповідні сертифікати і додаткову інформацію.

У нас можна знайти як звичайні овочі в офіс, так і більш екзотичні продукти, наприклад, ми також пропонуємо клієнтам купити абрикоси, лимони, банани і багато іншого. Причому усі товари доступні у нас для покупки в будь-який період року, тому ми завжди доставляємо всі товари точно в строк.

В офісах овочі зазвичай потрібні тільки для банкетів, щоб отримати свіжі і смачні продукти для салатів або як елементи прикраси всього накритого столу. Але для чого б Ви не замовляли у нас продукти, Ви можете бути впевнені в їх свіжості і смакових якостях, якими ми заслужено пишаємося.
Наша компанія також готова запропонувати замовити овочі в офіс в солоному вигляді, які також користуються популярністю, а Ви можете отримати у нас відразу кілька позицій і повністю накрити стіл.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой