Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Постачальник фруктів і овочів


Постачальник фруктів і овочівВсі заклади громадського харчування, продуктові магазини, різні установи та організації потребують постачальника фруктів і овочів. На їх основі здійснюється приготування різних страв, які буде вживати людина. Тому вони повинні володіти високою якістю, приємним ароматом і просто незабутнім смаком.
Постачальник фруктів і овочів повинен бути відповідальним, надійним, чесним і професійним. Всі ці фактори в поєднанні забезпечать Вам на вищому рівні співпрацю, під час якої Вам не доведеться терпіти зривів термінів, недбалого ставлення до роботи і низького рівня обслуговування.

За допомогою успішно підібраного постачальника фруктів і овочів, Ви зможете бути впевнені в тому, що будете отримувати своє замовлення завжди вчасно. При цьому воно буде містити в собі свіжі і якісні продукти харчування, на основі яких Ви зможете приготувати багато смачних і неповторних кулінарних шедеврів.

Якщо Вам необхідний надійний і вигідний постачальник фруктів і овочів, тоді ми точно зможемо Вам підійти. Компанія «Дари Природи» пропонує Вам свою співпрацю. Якість нашої продукції підтверджено сертифікатами якості та приємними відгуками наших клієнтів. Приєднуйтесь до їх числа щоб ознайомитися ближче з усіма сильними сторонами нашої компанії.

Ми з задоволенням станемо для Вас найкращим постачальником фруктів і овочів. На нашу професійну допомогу Ви можете розраховувати при будь-яких обставинах.

Серед інших постачальників овочів і фруктів ми виділяємося найкращою якістю своєї продукції, її прийнятними цінами і вигідними умовами співпраці.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой