Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Продукти для Horeca


Продукти для HorecaПродукти для Horeca проходять ретельну перевірку на якість і свіжість. Вони не повинні в собі містити різні заборонені елементи, вони повинні бути свіжими, смачними і володіти приємним зовнішнім виглядом. В цілому, всі продукти харчування повинні відповідати перерахованим вище вимогам. Адже людина їх використовує в свій раціон і якщо вони не будуть володіти належною якістю, то зможуть стати причиною появи серйозних порушень в організмі.

За допомогою продуктів для Horeca будь-який покупець має можливість придбати їх найвищої якості. Цей термін означає надання послуг гостинності та громадського харчування. Тому коли ми про нього говоримо, то маємо на увазі різні готелі, ресторани, кафе та інші заклади в цій індустрії.

Продуктам для Horeca віддають перевагу багато покупців, гостей та клієнтів. Адже вони знають, що їх якість строго перевіряється, тому вона відповідає всім існуючим стандартам.

Якщо Вас цікавлять продукти для Horeca, тоді зберігайте контактні дані нашої компанії «Дари Природи». Ми є надійним і відповідальним постачальником для багатьох магазинів, ресторанів, готелів, установ і багатьох інших організацій. Всі наші клієнти задоволені якістю нашої продукції і умовами співпраці.

Якість для Horeca продуктів підтверджена багатьма сертифікатами, ознайомитися ближче з якими можна на нашому сайті. На ньому Ви знайдете багато важливої для себе інформації, яка зможе підтвердити вигідність співпраці з нами.

Замовляючи для Horeca продукти можете бути впевнені, що отримаєте їх в найкоротші і найшвидші терміни.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой