Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Продукти Хорека оптом


Продукти Хорека оптомШукаєте продукти Хорека оптом? Сподіваєтеся на вигідну співпрацю? Компанія «Дари Природи» пропонує Вам свою професійну допомогу. Ми поставляємо продукти харчування багатьом громадським закладам, магазинам, установам, готелям і так далі. За своє довге існування ми довели високий рівень свого професіоналізму і продемонстрували відповідальне ставлення до своєї роботи. За даними «Національного бізнес рейтингу» ми є абсолютним лідером на українському ринку.

Тому можете з упевненістю купувати у нас оптом продукти для Хорека. У нас представлений широкий асортимент фруктів, овочів та інших продуктів харчування, які володіють високою якістю, приємним смаком і свіжістю. Багато експертів змогли підтвердити цінні характеристики всього нашого асортименту.

Продукти для Хорека, оптом замовляти які можна у нас, і для інших наших клієнтів проходять на нашому підприємстві систему контролю якості. Тільки після цього здійснюється їх доставка нашим клієнтам.

Якщо Вам потрібні продукти Хорека оптом, тоді телефонуйте до нас в компанію «Дари Природи». Вся пропонована нами продукція завжди проходить кілька етапів перевірки якості, тому вона і користується серед клієнтів таким широким попитом.

Вартість продуктів Хорека оптом набагато вигідніша, ніж в роздріб. Чим більше замовлення Ви зробите, тим більше зможете заощадити. Ознайомитися з ціновим сегментом наших послуг і з умовами співпраці з нами Вам допоможе наш кваліфікований фахівець.

Оптом для Хорека продукти харчування у нас Ви зможете замовити в будь-якій необхідній кількості. Ми станемо для Вас самим правильним вибором.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой