Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Вишня кісточка

вишня заморожена

Калорії, ккал: 46
Білки, г: 0.9
Жири, г: 0.4
Вуглеводи, г: 11.0

Вишня - це дуже корисний і смачний продукт, який радує нас влітку. Але що ж робити взимку, коли немає цієї ягоди? Все просто, влітку можна заморозити вишню порційно і використовувати взимку в різних стравах. При заморожуванні вишня зберігає практично всі свої корисні властивості.
Калорійність вишні замороженої

Калорійність замороженої вишні складає всього 46 ккал на 100 грам продукту.

Склад вишні замороженої

Хімічний склад замороженої вишні включає в себе: лимонну, яблучну і янтарну кислоти, холін, бета-каротин, вітаміни А, В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, К і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, фосфор і натрій.

Навіть кісточки замороженої вишні можна використовувати в ароматерапії у вигляді ефірної олії.

Корисні властивості вишні замороженої

І за смаком заморожена вишня нітрохи не поступається свіжою. Вона корисна при недокрів'ї, запаленні дихальних шляхів. Вишня заморожена, як і свіжа, є дієтичним продуктом з високим вмістом вітаміну С, що робить її незамінним продуктом в зимовий час. Вона активує роботу ШКТ, покращує апетит, зменшує ризик виникнення серцевих нападів.

Вишневий сік корисний при артритах, є ефективним відхаркувальним засобом при захворюваннях дихальних шляхів. Відвар сушених вишень використовують як жарознижуюче.

Вишня заморожена в кулінарії

Заморожену вишню широко використовують для приготування різних страв, це: торти та десерти з вишнею, вареники і пироги з вишнею, клафуті, варення, вишневі напої та настоянки. З неї можна робити не тільки десерти і начинки для пирогів, компоти і варення, а й солодко-кислі соуси для м'яса і птиці.

Ягоди також призначені як прикраси для коктейлів, то є сенс спочатку вимити й обсушити вишню, а також видалити кісточки. Такий же спосіб підійде, якщо вишня призначена для начинки пирогів, вареників і тортів.

Для того щоб використовувати заморожену вишню в компоти, можна заморозити її немитий, тільки перебрати і видалити пошкоджені ягоди. Таким чином, вишню не потрібно сушити, вона не склеїться і буде розсипний. Для приготування компоту вишню дістати з морозилки, промити в друшляку гарячою водою і відправити в каструлю з киплячою водою.

<< Назад

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой