Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Доставка в кафе

Доставка в кафеЗаклади громадського харчування радують своєю різноманітністю. Вони намагаються бути несхожі один на одного і роблять все можливе, щоб виділитися і запропонувати своєму гостеві дійсно унікальні послуги. Сучасних відвідувачів важко чимось здивувати, хіба що смачними стравами.
Ми здійснюємо доставку в кафе і в будь-які інші заклади або організації продуктів харчування. Тому ми допоможемо Вам здійснити належне враження на своїх гостей.
Доставка в кафе буде здійснюватися в домовлені терміни. Ми ніколи не підводимо своїх клієнтів і не порушуємо правил договору, тому з нами Ви не зіштовхнетеся з непередбаченими ситуаціями.
У кафе доставку потрібно замовляти регулярно, щоб уникнути дефіциту продуктів харчування на кухні, що погано зможе відбитися на репутації і відвідуваності закладу. Потрібно ретельно прораховувати кількість необхідних продуктів, щоб уникнути збитків. Адже багато продуктів швидко псуються, тому якщо не встигнути їх реалізувати, то доведеться викинути.

Якщо Вам потрібна оперативна і недорога доставка в кафе, тоді ми знаємо, чим зможемо Вам допомогти. Компанія «Дари Природи» завжди до Ваших послуг. Ми є провідним постачальником багатьох груп продуктів харчування, які у нас замовити Ви зможете на приємних і вигідних умовах.


Вибравши нас для співробітництва Ви можете бути впевнені, що в Ваше кафе доставка буде привозити тільки свіжі, якісні та смачні продукти. Ми цінуємо свою репутацію і несемо відповідальність за якість продукції, тому вона завжди відповідає необхідним вимогам.
Дізнавайтеся більше про нашу доставку в кафе, скористайтеся консультацією нашого фахівця.

G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой