Шановні покупці!

На час карантину
пропонуємо безкоштовну доставку
всіх груп продовольчих товарів мешканцям вулиць Мазепи,
Лаврської, Грушевського,
Московської, Омеляновича-Павленка
та інших в радіусі 1000м.

Сума замовлення - від 500 грн.

Звертатися за телефонами (контакти): або пишіть на ел.пошту
manager@greenfresh.com.ua 

Бережіть себе!
Бажаємо здоров’я!

dary.com.ua

 

 



 

 

Доставка фруктів, овочів в ресторани

Доставка фруктів, овочів в рестораниЖоден заклад громадського харчування не зможе довго проіснувати без постачальника продуктів харчування. Велика частина відвідувачів цінує не тільки інтер'єр закладу, його атмосферу, але і пропоновані їм страви. Адже в більшості випадків людина йде в той чи інший заклад щоб смачно поїсти і провести добре час.
Щоб Ваші гості йшли задоволеними і ситими, Вам потрібна доставка фруктів, овочів. У ресторани вона здійснюється регулярно. Так як ці продукти є важливими на будь-якій кухні.
Завдяки доставці фруктів, овочів в ресторани, Ви зможете дивувати своїх відвідувачів корисними і незабутніми стравами. До того ж ми впевнені, що вони гідно зможуть оцінити десерти з Вашого меню, багато з яких готуються з використанням фруктів.
Частковість і терміни доставки фруктів, овочів в ресторани обмовляється. Ці та інші подробиці Ви зможете обговорити з нашим фахівцем, який знайде відповіді на всі Ваші питання.

Якщо Вас цікавить доставка фруктів, овочів в ресторани, тоді пам'ятайте, що замовити її Ви завжди можете в нашій компанії «Дари Природи». Ми піклуємося про кожного свого клієнта, пропонуючи найвигідніші умови співпраці. У нас великий асортимент продуктів, які володіють тільки найкращою якостю.


Замовити у нас доставку фруктів, овочів в ресторан дуже просто, достатньо скористатися зворотним дзвінком.
З нашими перевагами і асортиментом продукції Ви зможете ознайомитися на сайті. Після цього Ви переконаєтеся в тому, що доставку овочів і фруктів в ресторан найкраще замовляти у нас.
G Analytics
сайт создан компанией

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

поставка овощей оптом

продажа овощей с доставкой